2 juli 2009

Med Sommar i P1 på radion

I skrivande stund hör jag Joe Labero göra sitt program på Sommar i P1. För den som inte känner till programmet, så erbjuds artister, konstnärer, stjärnor av allehanda slag, etc etc. att berätta om sitt liv och sina erfarenheter. Så är det upp till var person hur han eller hon vill använda sitt program, vill de berätta om något spännande, något underhållande, en svår bedrift, en sorg eller vad som känns bäst.

Att Joe Labero berättar om sitt liv som trollkarl är givet...han är, förutom en skicklig illusionist och underhållare, faktiskt en riktigt bra radiotalare.
Passa på att lyssna lite på radio i sommar, det är en hel del intressanta personer som kommer tala i sommar...

Vi har blivit tvugna att omarbeta Digitalcomics helt, främst på digitala problem. Exakt vilka de var och vilka effekter de skulle ha på sidan har jag ingen aning om, men de skulle innebära långsammare visning och att artiklar eller funktioner skulle sluta fungera.
Eftersom ingen av vare sig jag eller Ted Stridh vill att det ska hända, så bestämdes att vi skulle bygga om sidan, för att förebygga liknande problem igen...

Det kommer också att bli som så att vi får fokusera på artiklar kring serier och närbesläktade ämnen...eftersom ingen av oss hinner teckna själva för att fylla den kvot som skulle komma att behöva täckas... Jag kommer att teckna, men vad och hur återstår att se. Jag vill givetvis komma igång med Astro Oddyssey igen, men väljer att ligga lågt med den för tillfället. Den kommer tillbaka, men inte just nu...

Om någon skulle vilja att vi visade upp era serier, strippar eller skämtbilder, maila till danny.ahrling@digitalcomics.nu med ett par exempel så återkommer vi inom kort.

Inga kommentarer: