15 juli 2009

Spegel, spegel

I skrivandets stund har jag äntligen avslutat och skickat iväg min senaste uppsättning manus till Egmont Kärnan. Hur roligt jag än tycker att det jobbet är, och jag tycker det är mycket roligt, så blir det ändå lite svettigt på slutet varje gång... Varför? Jo jag vill ju givetvis att det jag skickar ska ha kvalité.

Lyckligtvis har jag en bra kvalité kontroll, det vill säga att jag låter min sambo Anna läsa igenom rubbet. Vanligtvis kan jag urskilja på hennes leende hur bra eller dåligt saker och ting är...och lyckligtvis för mig är det mycket sällan hon låter mungiporna falla. Den här gången höll de sig uppe, så jag har stora förhoppningar på denna uppsättningen.

Så nu, i väntan på kommentarer från Egmont, förbereder jag mig inför ett specialuppdrag... Anna inhandlade en spegel av modell större vid ett av hennes besök på Ikea. Tanken är att den ska sitta i hallen så att vi kan se hur oborstade vi ser ut när vi ger oss av...

Problemet är bara att spegeln är både mycket stor och ganska tung...så jag har bett den händigaste personen jag känner att komma över och hjälpa mig sätta upp spegeln idag, dvs att min pappa ska komma över och hjälpa oss. Jag är visserligen kapabel att slå in en spik i väggen och sätta upp tavlor eller skruva ihop möbler från ovan nämna varuhus, men till en så stor spegel och på en gipsvägg...väljer jag att inte förlita mig på den tummen jag har mitt i handen.
Det skulle bli för dyrt att köpa nya speglar hela tiden...

Besök gärna Digitalcomics, sidan har genomgått en makeover...den ska nu både vara effektivare och roligare att besöka. Klicka här och läs bland annat om Malin Biller, Ice Age 3 och Den nya 3D-tekniken...

3 kommentarer:

Ted Stridh sa...

Gipsväggar är inte att leka med ... ;)

Danny Ahrling sa...

Nej sannerligen inte :-) Särskilt inte med tunga grejer. Med lite otur har man mycket glaskross och ett stort hål i väggen :-)

Ted Stridh sa...

Då kan du kalla det för en "installation" i stället ...