28 mars 2009

Nytt i e-bokhandeln

Min vän Andreas, som i februari bad mig att göra omslaget till boken Skaldehav, meddelade nyligen att boken nu äntligen har gått genom Vulkans system och han har fått de författarexemplaren av boken som han väntat på. Tillsammans med detta blev boken också tillgänglig på diverse olika E-bokhandlar som Adlibris, Bokus, etc.

Under vårt samtal kom Andreas att säga att "det är första gången det känns på riktigt, när man håller boken i handen." och det kan jag fullt och fast förstå. Även om digital publicering är både bra, effektiv och uppskattad av de flesta, så finns det fortfarande en vana hos oss att det inte känns 100% på riktigt om det inte går att ta och känna på föremålet.

Varför inte plocka upp ett exemplar av Skaldehav? Eller någon annan bok för den delen, att läsa är nyttigt för hjärnan och avkoppling för kroppen... Jag tänker själv spendera resten av dagen med en god bok...

Passa på att läsa i ljuset från ett stearinljus och delta i Earth Hour 2009, där så många som möjligt släcker alla lampor hemma under en timme...allt för en grönare värld. Många är skeptiska mot evenemanget, som är organiserat av WWF, och åsikter av typen att det inte kommer att göra något skillnad har yttrats här och var.

Men varför inte delta oavsett, det kostar ingenting (elen är ju trots allt avstängd) och det är ju mysigare med stearinljus i vilket fall som helst!

Inga kommentarer: